Over mij

Ik neem je mee door de stappen in de video’s en met de werkbladen kun je meteen aan de slag.

Hallo, ik ben Marli, stress en burn-out coach en eigenaar van ICU coaching

Mijn missie is het om jou te laten stralen, je te helpen om voor jezelf te kiezen, je gevoel te volgen en een mooi leven te maken voor jezelf.

Sinds 2010 heb ik mijn coachpraktijk, ICU coaching, gespecialiseerd in stress en burn-out.
Daarin begeleid ik mensen die last hebben van stress of in een burn-out zitten en leer ze hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen tijdens het werk zodat ze met energie weer naar huis gaan. En ik leer ze hoe ze weer voor zichzelf kunnen kiezen, vanuit hun hart kunnen leven.

En dat gun ik jou ook!

Vandaar dat ik nu ICU online academy ben gestart zodat ik ook jou kan bereiken, zonder dat je bij mij in coaching hoeft te komen. Het mag natuurlijk wel!

Ik neem je met video’s mee door het proces en leer je alles wat je nodig hebt om de stappen te zetten op jouw weg naar een gelukkig(er) leven met tijd en ruimte voor jezelf. Om het leven te leven op jouw manier, zoals jij het wilt.

Persoonlijke coaching

1 op 1 coaching bij mij of via zoom

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je door mij te laten coachen. Dat kan bij mij in mijn kantoor aan huis of als je verder weg woont via Zoom. Je bereikt in korte tijd mooie resultaten.

Heb je een burn-out? Dan kun je beter met begeleiding aan de slag dan alleen. Stuur me een bericht en dan kijken we wat in jouw situatie de beste manier van coaching is.

Ik ben er voor jou!